odontoiatrica logo

ODONTOIATRICA ODT je renomirana tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i distribuciji vrhunskih dentalnih proizvoda. Predana je strateškom razvoju tržišta dentalne medicine.

Zahvaljujući neumornom procesu inovacija i unapređivanja vlastite ponude, danas je u mogućnosti pronaći učinkovita, fleksibilna i ekonomična rješenja za raznovrsne potrebe svakog klijenta.

ODONTOIATRICA ODT ima zadatak razvijati i izražavati, kako na poslu tako i u svakodnevnom životu, potencijal koji svako ljudsko biće, koje dođe u kontakt s tvrtkom, ima u sebi!

Odontoiatricu čini tim ljudi, koji se uvelike fokusiraju na obuku svojih suradnika i posebno se brinu da im prenesu istinsku filozofiju koja je uvijek karakterizirala tvrtku: “Budite dinamični i inovativni plasiranjem proizvoda i usluga na tržište i dopustite razvoj njihovih potencijala”

Naporno raditi svakodnevna je odgovornost kako bi se postigao značajan doprinos u trenutku
velikih promjena doktorima dentalne modicine i dentalnim tehničarima.

RADIMO MJESTA NA POLICAMA – POPUST DO 50% U susret novoj zakonskoj regulativi koja stupa na snagu 2020. godine, Odontoiatrica uvodi promjene u svom asortimanu i počinje koristiti novu leguru s rodijem i platinom (RhPt). Pripremamo mjesta u skladištu za nove proizvode i mnoga smo obradna sredstva snizili do 50%.

Kontaktirajte nas

Tu smo za Vas ! Slobodno nas nazovite ili pošaljite upit za više informacija o proizvodima.

AF newsletter

Pratite naše specijalne ponude, nove kataloge i novosti.

Copyright © 2020 AF d.o.o. i Izrada web stranice: radionica

kontakt