Medicinska odjeća

Naši su partneri tvornice s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji medicinskih uniformi, međunarodno priznatim brendovima , vrhunskim materijalima i jedinstvenim specifičnostima pojedinih kolekcija i tkanina.

Uz vrhunsku kvalitetu i raznolikost materijala, u mogućnosti smo izvršiti određene izmjene na pojedinim kolekcijama i modelima, kao i izraditi personalizirane uniforme prema vašim željama i krojevima.

Potruditi ćemo se zadovoljiti sva vaša očekivanja kao i osigurati optimalan odabir.

Confezioni Cappello

Talijanski je proizvođač visokokvalitetne medicinske radne
odjeće. Zahvaljujući suvremenom dizajnu, kvaliteti materijala i tehnologiji krojenja,
razvio se u međunarodni brend jedinstvene osobnosti.

Quick medical

Revolucionarna je linija medicinske radne odjeće od mikrofibre dizajnirana za zdravstveni sektor. Vrlo je praktična jer tkaninu nije potrebno peglati. Zahvaljujući antibakterijskom tretmanu tkanina ne poprima neugodne mirise i otporna je na kiseline (izbjeljivač, hipoklorit ).

b-well

B-well linija je medicinske radne odjeće tvrtke Palladium Group, specijaliziranih za radnu odjeću, osobnu zaštitnu opremu, radnu / zaštitnu obuću. Većina tkanina koje se koriste u proizvodnji uniformi vlastite je proizvodnje. Kvaliteta materijala, udobnost nošenja, trajnost i cijena uniformi ispuniti će vaša očekivanja.

Koi Design

Koi je dobro poznati američki brend medicinskih uniformi svjetski poznate i priznate kvalitete. Unatrag 15 godina svojeg postojanja prepoznatljivi su po vrhunskim materijalima te izuzetno udobnim i modernim krojevima.

Kolekcije pogledajte u katalozima, a našu ponudu na našem web shopu.

Posjetite nas na našem web shopu https://af-shop.eu/.

Brendovi

Pogledajte najnovije asortimane navedenih brendova.