Rotirajući instrumenti za ordinacije dentalne medicine i dentalnu tehniku

U našoj ćete ponudi pronaći veliki izbor svrdala i polirera (dijamantnih, karbidnih, kirurških, paradontoloških, ortodontskih..) klasične do ekstra kvalitete.

Dentalnim tehničarima, za odlične rezultate obrade i ekonomiziranje troškova poslovanja, nudimo veliki izbor freza, separirki i gumica.

Ovo su naši najprodavaniji proizvodi:

Nobilis ( Kenda ) gumice za keramiku i kompozite

Zahvaljujući specijalnoj smjesi dijamanata i voska u samo jednom koraku obradit ćete površinu i dobiti željeni sjaj. Budući da ne sadrži silikone i nakon mnogobrojnih ciklusa u autoklavu gumice neće izgubiti oblik.

BlackPanther ( Stardust ) višeslojna svrdla za preparaciju bataljka

Prvi izbor doktora dentalne medicine kojima je učinkovitost, dugotrajnost i brzina obrade glavni kriterij odabira.

Armirane separirke ( Stardust ) - ex Ulisse

Izvedene u čvrstoj i fleksibilnoj varijanti, raznih promjera i debljina, za metal, keramiku i cirkon, danas su naš najprodavaniji proizvod i izbor većine naših partnera dentalnih tehničara.

Tiger ( Stardust ) kamen za obradu keramike i cirkona

Abrazivna snaga i trajnost glavne su karakterisnike ovog obradnog kamena. Gotovo da nema laboratorija koji nisu probali i nisu zadovoljni njima. Proizvodi se u četiri oblika : cilindrični, obrnuto konični, valjkasti i lećasti.

Magnificent ( Stardust ) univerzalni sistem poliranja

Kreiran za radove na svim materijalima nove generacije. Specijalni sastav sinterirane dijamantne paste u 4 granulacije i voska izuzetne je učinkovitosti i trajnosti.

Brendovi

Pogledajte najnovije asortimane navedenih brendova.